Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verizon zet ThingSpace in de markt

 

Connected devices

Verizon onthult zijn wereldwijde strategie om het internet of things (IoT) te vereenvoudigen en de marktacceptatie van deze technologie te versnellen. Het plan van Verizon omvat onder meer de introductie van Thingspace, een nieuw IoT-platform.

Met Thingspace kunnen ontwikkelaars applicaties ontwikkelen, klanten apparaten beheren en partners nieuwe diensten introduceren. Het platform stelt tevens Verizon in staat om geïntegreerde oplossingen voor verticale markten binnen open omgeving aan te bieden.

Verizon lost de obstakels die voorheen de innovatie in de weg zaten op met het nieuwe vereenvoudigde proces van het platform Thingspace. Ontwikkelaars van nieuwe IoT-oplossingen kunnen nu gebruik maken van diverse kanalen en hoeven geen lastige processen door te lopen om toegang te krijgen tot de tools die zij nodig hebben voor het ontwikkelen en uitbrengen van applicaties.

Thingspace biedt organisaties toegang tot hun IoT-implementaties en alle gerelateerde data, van apparaat tot netwerk en applicaties. Ontwikkelaars kunnen daarnaast IoT-oplossingen ontwikkelen op basis van de uitgebreide technische mogelijkheden en innovatiebronnen van Verizon. Per direct kunnen alle ontwikkelaars, ook als zij geen klant zijn bij Verizon, IoT-applicaties programmeren en testen met het Thingspace-platform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5639639). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×