Eigen website bouwen: wat moet erop?

Dit artikel delen:
Website

Onlangs verscheen een onderzoek uitgevoerd in opdracht van een websitebouwsite op Computable. Van alle zzp'ers en mkb's zou nog zo'n 37 procent geen website hebben, omdat het te moeilijk zou zijn. U voelt het al aan: het is een beetje 'wij van WC Eend'. Maar u kunt er wel over discussiëren: wat moet een website minimaal bevatten en is een site eigenlijk altijd nodig?

Veel zzp'ers zijn vindbaar via de bekende weg: Kamer van Koophandel, LinkedIn, verschillende verzamelsites/scrapers zoals Drimble en ook gewoon het digitale telefoonboek. We kunnen ons afvragen of iedereen een website moet hebben (heb je het druk zat als zzp'er, is het dan nodig?), maar laten we dat toch als uitgangspunt nemen.

Ieder bedrijf of zzp'er moet een website hebben, wat is de minimale informatie die op zo'n site moet staan? En als bonus: de meeste mensen zijn geen ontwikkelaars, wat is volgens u, buiten het inhuren van een ontwikkelaar, de beste en meest begrijpelijke oplossing om minimaal een .nl-adresje te verkrijgen en een onderliggende website?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-11T07:49:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.