Coinbase koopt Earn.com: idioot of logisch?

Dit artikel delen:
Coinbase

Coinbase, een van de bekendere manieren voor Jan met de pet om aan bitcoins te komen, heeft Earn.com overgenomen. Volgens verschillende bronnen is de acquisitie vooral om Earn-cto Balaji Srinivasan in te lijven. Toch een pittig bedrag voor een bedrijf met een bijzonder doel: mensen betalen voor het beantwoorden van e-mails en het uitvoeren van taken.

Earn.com zag ooit het levenslicht als 21.co en kwam ooit met een kleine bitcoin-miner op de markt om zo het aantal nodes uit te breiden. Eind 2017 hernoemde het bedrijf zichzelf tot Earn.com en kwam het met het idee om mensen individueel te betalen. Dat lijkt weinig met Coinbase zijn activiteiten te maken te hebben, schrijft ook Recode.

Het is niet de enige grote aankoop die Coinbase deed. Onlangs nam het Ethereum-walletmaker Cipher Browser over. Maar niet alleen Coinbase is lekker bezig met overnemen van van alles en nog wat. Ook Circle, enige jaren geleden met veel bombarie gestart als bitcoinwallet, deed onlangs een grote aankoop: het kocht cryptobeurs Poloniex.

Wat denkt u, zijn dit tekenen van een volwassen wordende markt?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-19T08:40:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.