's Werelds hoogst gewaardeerde startups, volgens CNN

Dit artikel delen:
start-up

Sommige bedrijfjes heten startup, maar hebben toch een marktwaarde van 56 miljard dollar, zoals het Chinese Didi Chuxing, op de voet gevolgd door nog een ride-hailing-dienst Uber. Nummer drie is Chinees, vier, vijf en zes weer VS, acht weer China, negen VS en op tien India met Flipkart. Pas op 17 vinden we Spotify met een geschatte marktwaarde van 8,5 miljard dollartjes.

De wereld lijkt zich alleen maar te bekommeren om marktwaardes en denken in monopolies of toch tenminste niet minder dan een duopolie, anders win je niet, zie ook het lijstje op CNN. Alles is globaal. U voelt hem al aan: is dat wel zo?

Europa heeft te maken met een enorm arsenaal aan talen wat het lastig maakt voor Europese startups om rap te groeien of begint zich dit ten positieve te keren? Ook zou er te veel concurrentie zijn tussen de verschillende EU-landen. Of wordt de soep minder heet gegeten dan die spreekwoordelijk wordt opgediend?

Wat is uw middellangetermijnvoorspelling ?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-04T08:37:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.