Blockchain Innovation Conference: interessantste innovatie?

Dit artikel delen:

De Rabobank in Utrecht was het podium van de Blockchain Innovation Conference. Het gewone volk lijkt er een beetje klaar mee de laatste tijd, maar de echte innovatie lijkt pas nu langzaam van de grond te komen. Heeft u een onderdeel gespot tijdens de conferentie waarvan u zegt: 'dit is echt de toekomst'?

De conferentie werd traditioneel afgetrapt door Vincent Everts na een blockchain 101 vroeg in de ochtend. De grote vraag deze keer was: van proof of concept naar real world solutions. Van blockchain 3.0, projecten in productie en hoe risico's te beheersen met blockchaintoepassingen. Maar ook de vraag of en waar een blockchain past in een corporate it-portfolio.

In de middag was tijd voor verschillende tracks, namelijk: business, technology, government, energy en ico's (initial coin offerings). Deze sessies werden door niet de minsten geleid. Maar er wordt dan ook aan interessante zaken gewerkt. Een multi-bank-blockchain voor makkelijker handelen, ontwikkeld door Nederlandse en buitenlandse banken, maar ook identiteitsvraagstukken, zoals blockchain-powered Know Your Customer-systemen. En is Iota (opensource cryptovaluta) bruikbaar? Wat gaat de Rotterdamse haven doen? En wat zijn interessante ico's?

Veel vragen, maar nu aan u: wat was volgens u de belangrijkste innovatie op de conferentie?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-08T08:13:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.