E-books op hun retour?

Dit artikel delen:
E-book

Heel langzaam leek Nederland meer en meer e-books te gaan lezen. Dit klopt tot op zekere hoogte ook wel: steeds meer mensen lezen geleende e-books. Wat niet heel hard stijgt zijn de verkopen van e-books, al is het natuurlijk wel handig voor op vakantie. Wanneer koopt u nog wel eens een e-book?

Lekker snel heen en weer bladeren tijdens onderzoek in een e-books is er nog steeds niet écht bij. Het kan redelijk werken, maar dan gebruik je vermoedelijk een dure tablet met stylus om te schrijven. Op een gewone e-reader is het nog steeds geen pretje. Maar voor het lezen van de jaarlijkse stapel vakantiethrillers- of andere lectuur is een e-book natuurlijk een prima bron van vermaak, niet in de laatste plaats dat het een enorme tas met boeken scheelt. De e-bookverkoop nam in het laatste kwartaal van 2017 nog iets toe, maar vlakte over het geheel wel af. We moeten de concurrentie van bijna ongelimiteerde databundels in de hele EU en zaken als streamingvideodiensten natuurlijk ook niet onderschatten.

Maar laten we ervan uitgaan dat u nog tot de ik-lees-vijf-dikke-Ludlums/Nesbos/Browns/Vulietsin-in-twee-weken-soort behoort: hoe vaak gebruikt u uw e-reader nog buiten de vakantie?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T10:41:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.