Musk en tweets: problematisch of briljant?

Dit artikel delen:

De afgelopen tijd is er weer genoeg te doen rond Tesla, Elon Musk en bizarre tweets. Of briljante tweets? Musk beweerde dat hij Tesla van de beurs wilde halen voor 420 dollar per aandeel omdat er oliegeld uit het Midden Oosten in gepompt zou worden (de ironie). Sommigen voorspellen problemen met de SEC, anderen zien het als briljant gebruik van sociale media. Wie heeft gelijk?

De saga gaat nog verder: Techcruch haalt insta-stories van een Azealia Banks aan en dat zij in een van zijn huizen in Los Angeles was. Ze zou via Stories van alles naar buiten gebracht hebben, dat wel met een korrel zout genomen moet worden. Ze zou bij Musk en Grimes, de partner van Musk, thuis zijn om gezellig muziek te maken. Banks zou daar getuige zijn geweest van een 'drug-induced financing tweet' van Musk. Dat zou niet zo zijn uiteraard.

Het laat onverlet dat Musk wel misschien wat vreemde teksten de wereld in geslingerd heeft de afgelopen tijd. Wat vindt u van zijn uitlatingen?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-17T08:15:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.