Ineens voelt zo'n grote smartphone goed

De reviewer van de New York Times is erover uit: groter is beter. Ineens is zo'n groot apparaat in zijn hand geen probleem meer, want iPhone. Met één hand berichten tikken op de grootste versie, de XS Max. Prachtig natuurlijk. Inmiddels moeten de grootste iPhone-adepten in Nederland deze telefoon, of die een maatje kleiner, ook al in bezit hebben. Wat vindt u van de nieuwe apparaten?

Apple's marketingmachine laat ons er elk jaar weer intuinen. Een heel artikel over het formaat. Zeker niet onbelangrijk, maar toch. Aan het eind nog even toch iets negatiefs: het ontwerp van Reachability, de software-feature die het makkelijker moet maken om grote telefoons met een hand te bedienen, doet het niet fantastisch.

Buiten de hype is er misschien een veel belangrijkere reden om te kiezen voor iPhones en dat is het besturingssysteem. Een stuk veiliger dan de gemiddelde Android-telefoon. Hoe je het ook wendt of keert: wat vindt u van de nieuwe apparaten of wacht u nog even op de Xr?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-24T08:15:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.