Verlate nieuwjaarswens, doen?

Inmiddels is het zeven januari, de files zijn weer op volle sterkte en gister was het Driekoningen. Heerlijk, niet meer dat gedoe met de obligate nieuwjaarswens, de goedbedoelde begroeting. De ene collega knikt vriendelijk en murmelt een wens, voor de ander is het hét moment om het andere geslacht af te lebberen. Doen?

Uiteraard zit er wel wat bandbreedte tussen een bescheiden knik en een half mislukte zoen op de mond van die ene collega die niet gestopt is met roken en net uit het rookhok stapt en denkt dat het nog kan ('Nog de beste wensen hè, nog goede voornemens gemaakt? Ik niet!' Haha, smaksmak).

Al met al wordt er al jaren veel over gezegd en geschreven, echt gemakkelijk voelen we ons er allemaal niet bij. Sommigen skippen zelfs de eerste werkdag na de vakantie vakkundig om dit fenomeen te ontwijken ('Nee, ik heb een thuiswerkdag!').

Hoe gaat dit bij u op de zaak? Zijn er bepaalde ongeschreven regels, of is er een duidelijke policy?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-07T10:10:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.