Welk kantoorsoftwarepakket gebruikt u?

Werk

Microsofts kantoorsoftware Office is nu ook via de Apple App Store beschikbaar, iets dat eigenlijk eind 2018 al had moeten gebeuren. Nu, na een klein oponthoud, kunt u dan toch genieten van Office op uw macOS Mojave-Mac. Hoe houdt u uw rekenbladen bij?

Het is een beetje flauw om een spreadsheet als rekenblad te omschrijven, maar u begrijpt het al: deze maandag mag u nadenken over op welke manier u met uw kantoorsoftware omgaat.

Buiten kijf staat dat het fijn is voor macOS-gebruikers dat het Office-pakket van Microsoft nu ook in de App Store staat. Lekker handig met updates en zo. Om het pakket via de App Store te kunnen gebruiken, is wel een inschrijving voor Microsoft Office 365 nodig waarbij de gebruiker 1 terabyte aan dataopslag bij OneDrive krijgt. Overigens geldt dat ook voor de versies in de iPad- en iPhone-winkels.

Toch is Office niet meer de alleenheerser. Welk kantoorpakket gebruikt u of welk pakket gebruikt u ter vervanging van kantoorpakketten (denk aan dingen als Mobilize, etc.)?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-28T09:19:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.