Brexit, hoe hard gaat u erin?

Deze discussie moest eigenlijk gaan over ethiek. Dingen waar ontwikkelaars niet altijd rekening mee houden. Ethics by design zeg maar. Helaas overvleugelt een ander probleem de dag: een keiharde Brexit. Iets met ouderwetsche grenzen. Zo'n systeem. Hoe gaat u hiermee om of bent u hier al mee omgegaan?

Uw auteur was waarlijk flabbergasted. Niet zozeer dat May de stemming verloor, maar wel de overweldigende meerderheid van 149 stemmen meer voor. Dus 391 tegen 242. Nou ja, de volgende stoplap is dat het House of Commons, het befaamde Britse Lagerhuis, nog moet stemmen over de vraag of het de EU wil verlaten zonder deal op 29 maart of, als dat wordt weggestemd, er vervolgens op donderdag een stemming komt om Brexit uit te stellen. Inderdaad, die stemming of het met of zonder deal mag/kan/gebeurt is dus vandaag.

May, kort samengevat, vroeg vervolgens of het huis uiteindelijk Artikel 50 wil intrekken, een tweede referendum wil of het z'n biezen dealloos wil pakken, vragen die nu beantwoord moeten worden.

Nou ja, wat de uitkomst ook is, bent u er bedrijfstechnisch op voorbereid dat internet en daarmee software straks weer een (soort van) grens heeft met betrekking tot acties in het Verenigd Koninkrijk? En hoe heeft u dat aangepakt? Is er überhaupt iets aan te pakken? We horen het graag van u.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-13T09:18:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.