'U houdt van kubernetes'

containers

Kubernetes, u dirigeert uw containerlandschap probleemloos met het pakket. Maar misschien gebruikt u wel heel iets anders om de boel bij elkaar te houden. Misschien wel Cloud Foundry? Of misschien wel Diego? Hoe het ook zij, houdt u van kubernetes?

Leuk al die containers, maar zonder een beetje mogelijkheid tot op- en afschalen van de systemen is er nog steeds niks aan. Daar kwam Google enkele jaren terug op de proppen met het inmiddels ge-opensourcete Kubernetes. Kubernetes werkt met verschillende containerplatformen, zoals Docker.

Inmiddels werken Kubernetes ook goed met het Cloud Foundry-ecosysteem, inclusief Windows-ondersteuning. Dat laatste is van belang voor de enterprise-gebruiker, maar Kubernetes was als vanouds niet heel Windows-vriendelijk.

Houdt u ook zo van Kubernetes?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-03T08:47:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.