AirPods, Powerbeats of 'namaakmeuk'?

Muziekoptreden

Liefhebbers van draadloze oordopjes-met-ingebouwde-speakers-en-microfoon zwoeren ooit bij AirPods. Inmiddels is hier versie twee van op de markt en komt het achterliggende concern Apple met een tweede merk draadloze oordopjes genaamd Powerbeats Pro. Wat vindt u, een waardevolle aankoop of zijn er inmiddels betere merken te vinden?

Het grootste bezwaar van AirPods is dat ze niet in ieders oor blijven hangen. Daar zijn wel mogelijkheden voor, maar het is niet native by design. Misschien is het by design dat ze uit sommige oren vallen. Een ander merk van Apple, Beats, heeft nu draadloze oordopjes uitgebracht met 'oorhaken'. Dat zijn dus niet gezellige Zeeuwse gouden dingen, maar meestal van kunststof vervaardigde haken om de oordopjes op de juiste plek te houden.

Grootste voordeel van de Beats-apparaten is dat er werkelijk knoppen op de dingen zitten. Dit betekent dat je niet per se de telefoon of een ander met bluetooth verbonden apparaat hoeft aan te raken. Met de Powerbeats zou je ook kunnen zwemmen, of ze zijn in ieder geval waterdicht zodat je er lekker een rondje mee kunt sporten en zweten.

Hoe ze klinken? Daar zullen de meningen over verschillen. Wat zijn volgens u goede draadloze oordopjes?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-12T08:42:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.