Nieuwste XPS 13 Dev Edition is aangekondigd, blij?

moederbord

Dell kondigde de nieuwste generatie XPS-laptops aan, waaronder de nu al immens populaire XPS 13. Al deze laptops worden geleverd met de tiende generatie Intel Core-processors. De laptops zijn vanaf 5 september verkrijgbaar, inclusief de Ubuntu-editie. Blij met deze nieuwste loot aan de XPS-boom, of verkiest u iets anders (behalve Apple).

Met de XPS-serie heeft Dell als een van de weinige pc-fabrikanten een serieuze, langdurige concurrent neergezet tegenover de MacBook-series van Apple. Niet dat andere fabrikanten geen serieuze laptops en notebooks maken, maar de XPS 13-serie kom je toch onevenredig vaak tegen op ontwikkelaarsconferenties, naast MacBooks. 

De technische specificaties van de nieuwste XPS 13 (7390) Developer Edition  heeft Killer AX1650 (2x2) aan boord, gebouwd bovenop de Intel wifi 6 wireless chipset, bluetooth 5.0, twee Thunderbold 3.0-poorten met DisplayPort en energievoorziening en vier PCI Express-lanes, Gen 3. 

Verder valt te melden dat de tiende generatie Core i5-10210U-processor vanaf 5 september geleverd wordt in het geüpgradede apparaat, ook in Nederland en België. Wie een i7 wil, moet nog even wachten tot ergens in oktober. 

Als u MacBooks even buiten beschouwing laat, jubelt u om de XPS 13-serie, of heeft u een ander type of merk waar u blij(er) van wordt (en waarom)?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T07:52:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.