Clamshell, komt ie er bij u weer in?

De terugkeer van de klaptelefoon

Dit artikel delen:

U weet het nog wel, vroeger, toen je je telefoon zo lekker dicht kon klappen en daarmee een heel duidelijk gebaar kon maken: ik heb opgehangen! Dicht. Nu komt Motorola weer met eentje die over niet al te lange tijd in de schappen moest liggen, maar door overweldigende vraag wordt het even uitgesteld. Mist u het pittige gebaar van de clamshell?

Het mag dan gaan om een klaptelefoon, maar hij is wel geüpdate naar de huidige maatstaven. De telefoon met de naam Motorola razr heeft een 6,2 inch vouwbaar oledscherm in zich aan de binnenzijde en aan de buitenkant nog een schermpje van 2,7 inch. Dit betekent dat je als ie helemaal opengeklapt is een schermgrootte hebt van 2142 bij 876 pixels. Bijzonder breed beeld zeg maar. 

De grote vraag aan u is: wat mist u het meest bij uw huidige smartphone? Is dat misschien een uitschuifbaar toetsenbordje, een tactiel toetsenbordje, een kleiner formaat, een antenne? Het is aan u, misschien mist u wel de clamshell.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-24T11:23:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.