Vliegt Afas uit de bocht met nieuwe kantoor?

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Afas uit Leusden beschikt over een nieuw hoofdkantoor dat 5 november geopend is door koningin Maxima. Ongeveer twintig procent van het gebouw is ingericht met werkplekken. De overige tachtig procent moet zorgen voor werkgeluk en inspiratie.

Medewerkers, klanten en gasten beschikken over een theater met achthonderd zitplaatsen, een sporthal met klimwand, trampoline en multi-functionele vloer, een fitnesscentrum, wandelpark, helicopter-platform, tv- en podcaststudio’s, bedrijfsrestaurant met vleugelpiano, energie-opwekkende dansvloer, meerdere congreszalen, slotgracht met fonteinen, tennis- en jeu de boules-banen, tafeltennistafels en meerdere luxe koffiebars.

In een spectaculaire drone-video (onderaan artikel) laat Afas het nieuwe 'clubhuis' zien. Wat vindt u, slaat de softwareleverancier een beetje door, of zou u hier graag willen werken en neemt u niet langer genoegen met een inspiratieloze kantoortuin? En hoe straalt deze ongekende luxe volgens u af op klanten?

Is dit het voorbeeld van hoe iedere werkgever zou moeten omgaan met zijn medewerkers? Of is het, om een gezonde balans tussen werk en privé te houden, juist prettig om vertier te zoeken buiten de bedrijfslocatie?   

Wat vind u van het nieuwe kantoor van Afas? Welk gevoel blijft hangen na een dronevlucht door het imposante hoofdkantoor van de softwareleverancier uit Leusden?

We kijken uit naar uw reactie.

Spectaculaire dronevlucht door Afas-pand

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-08T15:09:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.