BusinessITScan verbetert productiviteit en innovatie

10 procent korting voor bezoekers van Computable

BusinessITScan

De BusinessITScan van IT’s Teamwork is een onafhankelijke, meertalige, vakkundige en integrale web-based tool die actuele ict-thema’s als informatiebeveiliging, datakwaliteit, cloud en business it alignment behandelt. Bezoekers van Computable kunnen gratis een sneak preview van de scan doen en krijgen 10 procent korting op de initiële kosten als de volledige scan wordt gedaan. De korting geldt voor maximaal tien gebruikers en is zonder eventueel aanvullend advies. Inmiddels hebben onder meer Asics, Shoeby, Nedmag en Low&Bonar zo hun digitale transformatie flink versneld.

Organisaties kunnen met automatisering de productiviteit en innovatie verbeteren. Maar hoe meet en vergroot u het succes van de automatisering binnen uw organisatie? Dat is een vraag waarop de BusinessITScan antwoord geeft. Online nodigt u meerdere collega’s uit die vanuit hun rol de BusinessITScan invullen. Zo verzamelt u in korte tijd meningen en feiten over it-tevredenheid, it-impact, uw bedrijfsvoering en automatisering en ideeën voor verbetering.

Het spindiagram toont de scores en doelen van zes it-succesfactoren. Een dashboard toont de scores en de belangrijkste verbeterpunten op alle thema’s. De situatie en de prioriteiten zijn glashelder, zonder lang en duur consultancytraject. U kunt direct actie ondernemen. Desgewenst met behulp van gedetailleerde rapportages, zinvolle templates, vakkundige coaching of gekwalificeerde partners.

Onderzoekers Thijs Broekhuizen en Khoi Nguyen van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) hebben met een ai-analyse de verbanden aangetoond tussen it-tevredenheid, digitale transformatie en de it-succesfactoren. Op basis van geanonimiseerde data van de BusinessITScan constateerden zij verbanden en vonden zij drie verschillende typen organisaties, die ieder op een andere manier succesvol(ler) kunnen worden op het gebied van digitale transformatie. In dit artikel in Computable lichten Broekhuizen en Nguyen dit toe. Interessant voor iedereen zijn/haar organisatie of klant wil versterken met betere bedrijfsvoering en automatisering.

Zie voor een verdere uitleg van de BusinessITScan ook de volgende video.

Ga naar de BusinessITScan

BusinessITScan

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-24T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.