Ordina Academy scoort nominatie voor online it-cursus

Ict-dienstverlener Ordina biedt via de Ordina Academy een gratis massive open online course (mooc) aan over de basisprincipes van DevOps. In vier weken tijd worden de basisconcepten van DevOps behandeld. Bij mooc’s wordt gratis online lesmateriaal aangeboden en staat sociale integratie tussen cursisten centraal. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Ordina Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Tijdens de uit de VS overgewaaide mooc online-cursus worden vragen behandeld als: welke mindset is er nodig voor een DevOps-cultuur, welke organisatorische consequenties heeft DevOps en waarom kiezen DevOps-organisaties voor vergaande automatisering. Er is vooral interesse vanuit ict’ers voor de uit de VS overgwaaide mooc. Volgens Ordina bevinden zich onder de inschrijvers onder meer beheerders, testers en ontwikkelaars, maar ook zzp’ers en studenten.

Deelnemers kunnen vanaf de eerste dag van de week beginnen met nieuw lesmateriaal, maar ze kunnen ook later in de week starten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T11:58:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.