Nominatie voor Plantronics om headsets

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:

Plantronics is opgericht door twee piloten die een lichtgewicht headsets wilden ontwikkelen. De eerste headset werd gekocht door United Airlines en werd de standaard voor lichtgewicht communicatie in de vliegtuigindustrie. Tegenwoordig worden de headsets over de hele wereld zakelijk ingezet, maar ook zijn ze nog steeds veelvuldig in gebruik in de vliegtuigindustrie, zoals bij luchtverkeersleiders en bij alarmnummers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Plantronics als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

Bij de headsets van Plantronics draait het vooral om comfort en geluidskwaliteit. Dat is dan ook waarom het merk veelvuldig zakelijk wordt ingezet. De BackBeat PRO 2 is daar een voorbeeld van, met een bereik van honderd meter via Bluetooth. De slimme power management-technologieën zorgen voor een onafgebroken luistertijd van tot 24 uur met één oplaadbeurt, tot 21 dagen stand by-power en tot zes maanden in de DeepSleep-modus.

Plantronics veranderde van een klein bedrijf in een marktleider in audiocommunicatie voor zakelijke gebruikers en consumenten. Duizenden mensen wereldwijd werken aan de ontwikkeling van innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Daarbij staan uitstekende geluidskwaliteit en een comfortabele en ergonomische pasvorm centraal. Plantronics was bovendien de eerste partij met TCO-gecertificeerde headsets.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.