Nominatie RedSocks Security voor threat detection

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:

RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het gebruik van machine learning, artificial intelligence en cyber threat intelligence wordt het mogelijk voor RedSocks Security om non-intrusive, realtime malicious threat detection-oplossingen en incident response te bieden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om RedSocks Security als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

RedSocks Security geeft bedrijven realtime inzicht in hun digitale weerbaarheid en helpt om hun digitale omgeving zo goed mogelijk te beveiligen. Dit doet het door het aanbieden van verschillende diensten die zich richten op het detecteren en beheersbaar maken van cyberrisico’s. Dit zijn onder andere innovatieve monitoring-diensten, incident response en pentesting. Het bedrijf legt zich erop toe om organisaties voor te bereiden en te ontzorgen op het gebied van compliance met de Europese privacywetgeving en om cyberrisico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.

De voornaamste dienst van RedSocks Security is malicious threat detection (MTD). Met deze dienst biedt het een toekomstbestendige oplossing met het oog op cyberdreigingen en Europese privacywetgeving (GDPR). De oplossing kijkt niet naar de inhoudelijke data, maar puur naar de bestemmingen en gedragingen van het uitgaand netwerkverkeer. Op deze manier kunnen ook dreigingen in versleuteld (encrypted) verkeer worden gedetecteerd, zonder dat hierbij de vertrouwelijkheid van informatie kan worden geschonden.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.