Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Nextel

Partner

Nextel

Als Belgische integrator richt Nextel zich naar KMO’s, grote ondernemingen, overheden, zorginstellingen en non-profit organisaties. Nextel biedt een zeer ruim portfolio van datanetwerken & security, cloud oplossingen, telefonie & unified communications, contact centers, internet, mobiel & vaste lijnen, tot veiligheids- en beveiligingsoplossingen.

Op basis van de behoeften van de klant  leveren wij een geïntegreerde  totaaloplossing in combinatie met onze Nextel Lifecycle diensten. De focus ligt hierbij op het ontwerpen, bouwen en beheren van rendabele oplossingen. Dankzij een unieke aanpak met een vaste contactpersoon voor klantenservice en een doorgedreven focus op kwaliteit bieden wij onze klanten een unieke Nextel Experience.

Nextel differentieert zich in de markt door zich toe te leggen op de strategische en operationele meerwaarde van de  oplossingen voor onze klanten. Zo  helpen wij hen om meer tevreden klanten, productievere medewerkers en een lagere Total Cost of Ownership voor hun ICT te bekomen. Zo realiseert Nextel haar missie, namelijk “You are always one step ahead”.

Nextel kende de afgelopen 16 jaar een sterke groei. De 320 medewerkers helpen vandaag 10.000 klanten vanuit de vestigingen in Wommelgem en Zaventem.

Meer weten over Nextel?

Bekijk onze website op www.nextel.be of volg ons op LinkedIn of Twitter

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-20T12:19:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.