Wie wordt IT Person of the Year 2020?

Aanmelden kan tot en met 16 december

Dit artikel delen:

Jonas Dhaenens, ceo en founder van Combell, won in 2019 de IT Person of the Year Award

Computable kiest ook dit jaar zijn IT Person of the Year. Dit gebeurt traditiegetrouw in meerdere etappes. De winnaar dankt de uitverkiezing op basis van publieksstemmen in combinatie met het oordeel van de redactie en ontvangt de prijs op de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 18 en 19 maart. It-persoonlijkheden zijn tot en met 16 december aan te dragen.

Computable neemt met de IT Person of the Year een voorbeeld aan het bekende tijdschrift Time, maar dan voor zakelijke technologie en in Belgische context.

Vorig jaar won Jonas Dhaenens, ceo en founder van Combell. In de jaren daarvoor ging de award naar Danielle Jacobs (Beltug), Peter Hinssen en Dominque Leroy (Proximus). En ook dit jaar kiezen we opnieuw. ‘Ik stond ervan te kijken hoeveel impact deze IT Person of the Year heeft teweeg gebracht’, vertelde Danielle Jacobs van Beltug een jaar na haar verkiezing.

Doe uw voordracht!

De markt kan zijn favoriete it-persoonlijkheid aandragen via een speciale aanmeldmodule. Op basis hiervan wordt een longlist samengesteld. Het publiek kan hier op stemmen, wat resulteert in een shortlist.

De winnaar wordt gekozen door de redactie van Computable, mede op basis van de publieksstemming. (Bedrijfs)prestaties, (management)stijl, activiteiten in 2019, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop zijn hierbij belangrijke parameters.

De award wordt uitgereikt op woensdag 18 maart 2020 in het Computable Café op de gecombineerde vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo te Brussels Expo.

Meld nu uw favoriete it-persoonlijkheid aan!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-07T11:08:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.