Computable zoekt het beste ict-project

Aanmelden kan tot en met 9 februari

RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool wonnen met het AR Instruction Overlay-project de Computable Award voor It-project van het Jaar 2019

Computable reikt ook dit jaar de It-project van het Jaar-award uit. In vijf verschillende categorieën (zorg, onderwijs, overheid, kmo’s en grote bedrijven) strijden klanten - met hun leveranciers en partners – om de Computable Award. De winnaar wordt door een jury verkozen op de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 18 en 19 maart. Projecten zijn tot en met 9 februari 2020 aan te melden

Voor het Ict-project van het Jaar zoekt Computable projecten die bijzonder geslaagd, innovatief, ingrijpend of omvangrijk zijn geweest. Dit in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo’s en grote bedrijven. Uit de partijen die worden voorgedragen, selecteert een onafhankelijke vakjury voor elke award een winnaar die in maart de award overhandigd krijgt.

Winnaar van 2019

Dit jaar werd de award voor het beste ict-project voor het eerst uitgereikt door Computable. Het ging om het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool, waarbij een app is ontwikkeld die werkzoekenden in de bouwsector informeert over nieuw banen.

‘De winst heeft ons exposure op sociale media opgeleverd. Daarnaast heeft het ons geholpen onze expertise beter te staven bij nieuwe prospecten en klanten’, vertelt Bart Van Hecke, oprichter van RMDY naar aanleiding van de award.

De organisatie is momenteel bezig met een augmented reality (ar)-project voor Aertssen (een leverancier van kranen). ‘We willen ar inzetten voor het plaatsen van kranen op werven. Dit moet het manuele werk voor werfleiders minder tijdrovend maken.’ Een project dat volgens de oprichter volgend jaar zeker in aanmerking moet komen voor de prijs.

Wie komt in aanmerking?

De awards worden toegekend aan projecten die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Voor het Ict-project van het Jaar zoekt Computable projecten die baanbrekend, innovatief of ingrijpend zijn geweest én een bedrijf echt vooruit wisten te stuwen. ‘Met Computable België proberen we door de ogen van Belgische klanten te kijken’, verduidelijkt hoofdredacteur William Visterin de keuze om Belgische awards te gaan uitreiken voor projecten in vijf verschillende domeinen. ‘Een klant neemt de beslissing om tot een ict-project over te gaan en het is die beslissing en de uitvoering ervan die wij als vakblad graag volgen. Want ict maakt echt het verschil’, stelt hij. 

Doe uw voordracht!

Belgische ict-projecten kunnen tot en met 9 februari 2020 aangemeld worden via een speciale aanmeldmodule. Een vakjury beoordeelt de voordrachten en kiest de winnaar. De award wordt op woensdag 18 maart 2020 in het Computable Café overhandigd. Dat café is geopend tijdens de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo in Brussels Expo.

Meld nu een ict-project aan om kans te maken op de Computable Award voor It-project van het Jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-08T08:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.