Zo wint u een Computable Award!

Voordragen kan tot en met 11 december

Computable reikt op 31 maart en 1 april 2021 awards uit aan startups, projecten, sociale innovaties en personen die zich in 2020 nadrukkelijk hebben onderscheiden. Vanaf vandaag maakt u kans om in de prijzen te vallen. Dit kan door uw voordacht te doen in één van de acht categorieën. Aanmelden kan tot en met 11 december 2020.

Computable reikt in totaal acht awards uit, verspreid over drie categorieën. De IT Person of the Year wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. De winnaar voegt zich in het rijtje met Inti De Ceukelaire (Intigriti), Jonas Dhaenens (Combell), Danielle Jacobs (Beltug), Peter Hinssen en Dominque Leroy (Proximus).

Voor de IT Project of the Year zoekt Computable een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in 2020 heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. De eerste prijs ging naar het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool. Dit jaar viel het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka, in de prijzen.

De prijs voor Social Innovation of the Year kent Computable toe aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden. De eerste award ging naar Passwerk. Die winnaar werd opgevolgd door Close the Gap.

Tot slot gaat de award voor de Tech Startup of the Year naar een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert. Unifly, Dynsecu en WeGroup hebben deze prijs eerder in ontvangst mogen nemen.

Kansmaken op een Computable Award?

Tussen 28 september en 11 december 2020 kan de markt een voordracht per categorie doen via een speciale aanmeldmodule. Bent of kent u de nieuwe IT Person of the Year? Meld hem/haar hier aan. Ook is een voordracht voor een innovatief project in de zorg, onderwijs, overheid of bij een kmo of enterprise in te dienen. Bent u betrokken bij een sociale innovatie die u in het zonnetje wilt zetten? Daarvoor bestaat de Social Innovation of the Year. Ook tech-startups kunnen zich aanmelden voor een Computable Award. 

Een vakjury bepaalt vervolgens per categorie wie de nominatie in de wacht sleept. Daarna zijn Computable-lezers aan zet. Vanaf 25 januari 2021 tot en met 28 februari kunnen zij stemmen op hun favorieten. De prijzen worden op 31 maart en 1 april 2021, tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo, uitgereikt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-28T11:06:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.