Nog 3 weken om te nomineren voor Computable Awards

Aanmelden kan tot en met 11 december

Computable zoekt innovatieve it-projecten, inspirerende it-persoonlijkheden, succesvolle startups en indrukwekkende sociale innovaties die zich in 2020 nadrukkelijk hebben onderscheiden. De it-vaktitel eert hen met een Computable Award, die op 31 maart en 1 april 2021 worden uitgereikt in Brussel. Wilt u kansmaken op zo’n prijs of een kandidaat voordragen? U kunt nog tot en met vrijdag 11 december een voordracht doen in acht verschillende categorieën. Computable zet de feiten en cijfers op een rij om kans te maken op de felbegeerde prijzen.

IT Person of the Year

De IT Person of the Year wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. De winnaar voegt zich in een mooi rijtje.

Winnaars: Inti De Ceukelaire, Intigriti (2020), Jonas Dhaenens, Combell (2019), Danielle Jacobs, Beltug (2018), Peter Hinssen (2017) en Dominque Leroy, Proximus (2016).

IT Project of the Year

De IT Project wordt uitgereikt aan een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in het afgelopen jaar heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven.

Winnaars: het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka (2020) en het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool (2019).

Social Innovation of the Year

De Social Innovation of the Year wordt uitgereikt aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden.

Winnaars: Close the Gap (2020) en Passwerk (2019).

Tech Startup of the Year

De Tech Startup of the Year wordt uitgereikt aan een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert.

Winnaars: WeGroup (2020), Dynsecu (2019) en Unifly (2018).

Kansmaken op een Computable Award?

De markt kan tot en met 11 december kandidaten voorstellen. Wilt u kans maken op de prijs of een kandidaat voordragen? Dat kan via een speciale aanmeldmodule. Een vakjury bepaalt vervolgens de finalisten per categorie. Tussen 25 januari tot en met 28 februari kunnen Computable-lezers stemmen op hun favoriet(en).

De Computable Awards worden op 31 maart en 1 april volgend jaar  tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo, uitgereikt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-24T08:28:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.