Last call: Computable verlengt aanmeldproces Awards

Maak nog tot eind van het jaar kans op een nominatie

Computable reikt jaarlijks zijn Computable Awards uit aan innovatieve it-projecten, inspirerende it-persoonlijkheden, succesvolle startups en indrukwekkende sociale innovaties die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Op verzoek verlengt Computable het aanmeldproces met ruim twee weken. U kunt tot en met 31 december een nominatie indienen.

Om kans te maken op een Computable Award, dient eerst een voordacht gedaan te worden via een speciale aanmeldmodule. Gezien de bizarre tijden waarin we leven, is het kandidaten niet gelukt hun nominatie in te dienen. Omdat het zonde is als deze mooie kanshebbers buiten de boot vallen, is besloten het aanmeldproces te verlengen tot het eind van het jaar.

Vier categorieën

Computable reikt prijzen uit in vier verschillende categorieën. Allereerst de IT Person of the Year. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop.

Voor de IT Project of the Year zoekt Computable een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in 2020 heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven.

De prijs voor Social Innovation of the Year kent Computable toe aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden. En tot slot gaat de award voor de Tech Startup of the Year naar een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert.

De Computable Awards worden op 31 maart en 1 april in Brussel uitgereikt. Wilt u kans maken op zo’n felbegeerde prijs of kent u een persoon of organisatie die in uw ogen moet winnen? Draag dan snel een kandidaat aan! Dit kan dus tot en met 31 december.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T10:18:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.