Vakbeurzen en Computable Awards gaan digitaal

Resilience als hoofdthema

Dit artikel delen:

De vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo vinden online plaats op 31 maart en 1 april met resilience als hoofdthema. Tijdens dit gratis digitale event vernemen it-managers en -professionals de laatste it-ontwikkelingen. Ook de Computable Awards gaan dan de lucht in.

Corona, één jaar later… Hoe zijn bedrijven omgegaan met deze onverwachte en alles veranderende crisis? Welke transformaties werden doorgevoerd, wat kunnen we leren van de succesverhalen en waar liggen de uitdagingen?

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, hét event in België op het gebied van it-security, datamanagement en cloudoplossingen, wil op woensdag 31 maart en donderdag 1 april alvast antwoorden, oplossingen en kennis aanreiken.

Inhoud & awards

De snelgroeiende it-branche staat niet stil. Al helemaal niet in tijden van corona. Daarom is, volgens de organisatoren, alles op alles gezet om het event op een volwaardige, veilige en passende manier te laten doorgaan op 31 maart en 1 april. 

De laatste it-nieuwigheden en -ontwikkelingen worden voorgesteld tijdens een inhoudelijk programma, met seminars, debatten en casestudies. Dat alles binnen het thema van de beurs: resilience: a rocking organization in changing times. Deze rode draad wordt belicht vanuit verschillende subthema’s of tracks: cloud & Infrastructuur, security & privacy en data & ai. Meer info vind je overigens op de website van de vakbeurzen

Tijdens het digitale event op 31 maart en 1 april worden ook de Computable Awards uitgereikt. Dit betekent dat de winnaars van de awards voor IT Person of the Year, IT Project of the Year, Tech Startup of the year, Lifetime achievement én Social Innovation of the Year dan ook bekend zullen worden gemaakt.

Aanmelding

Registreren voor het online-event is gratis en kan hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-09T11:55:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.