Deze tien startups strijden nog om Computable Award

Dit artikel delen:

Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Dat wil Computable uitzoeken via een award voor Tech Startup of the Year. Vandaag stelt Computable de tien finalisten voor.

Computable verkiest dit jaar voor de vierde keer de Tech Startup of the Year. De competitie startte met een aanmeldingsmodule, waar startups voorgedragen konden worden. De jury heeft zich gebogen en een oordeel geveld.

Op basis van de jury-beoordelingen is een top tien van startups geselecteerd. Het gaat om Bizzcontrol, Cybernetic Walrus, Inmanta, LynxCare, myNEO, Paperbox, Phished, RoboRana, Teaching Each Other en Wave-a-cab. Deze finalisten strijden tijdens digitale pitch battles om de prijs.

De jury, bestaande uit Frederik Tibau (expert digitale innovatie bij Agoria), Kris Poté (vicepresident bij Capgemini) en Peter Witsenburg (eigenaar van de Cloudmakelaar), beoordelen de startups en hun pitches.

Tijdens de digitale editie van Infosecurity.be en Data & Cloud Expo, die dit jaar op 31 maart en 1 april, plaatsvinden, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Finalisten

De tien finalisten op alfabetische volgorde:

  • Bizzcontrol biedt visuele financiële rapportering met behulp van business intelligence-technologie voor iedere kmo.
  • Cybernetic Walrus ontwikkelt als game- en service-studio commerciële games en creëert gepersonaliseerde virtal- en augmented reality-apps voor bedrijven.
  • Inmanta stelt telecomoperatoren en enterprises in staat om sneller en flexibeler hun diensten uit te rollen dankzij doorgedreven automatisatie.
  • LynxCare zet zich in op zorg gebaseerd op kwaliteit (value based healthcare) en helpt ziekenhuizen bij het verwerken en beschikbaar maken van data.
  • myNEO ontwikkelt een technologieplatform voor gepersonaliseerde kankerbehandelingen.
  • Paperbox helpt de financiële sector bij het automatisch behandelen van ongestructureerde communicaties of documenten.
  • Phished biedt een platform met phishingsimulaties om medewerkers op te leiden op vlak van phishing.
  • RoboRana helpt organisaties bij de transformatie van data-intensieve bedrijfsprocessen. Het hanteert een Intelligent Process Automation (IPA)-strategie die verschillende geconnecteerde automatisatietechnologieën samenbrengt in één platform.
  • Teaching Each Other (TEO) combineert opleiding en recruitment. Kandidaten worden geschoold in technische vaardigheden, terwijl organisaties de sollicitanten kunnen monitoren.
  • Wave-a-cab biedt een platform voor het boeken van een taxirit, waarbij de ligt op de ondersteuning van de traditionele taxichauffeurs en -bedrijven.

Prijsuitreiking bijwonen?

Computable maakt de winnaar van de Tech Startup of the Year Award bekend tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Tijdens dit digitale event, dat op woensdag 31 maart en donderdag 1 april plaatsvindt, worden de laatste it-nieuwigheden en -ontwikkelingen voorgesteld. Dat alles binnen het thema van de beurs: resilience, a rocking organization in changing times. Deze rode draad wordt belicht vanuit verschillende subthema’s of tracks: cloud & Infrastructuur, security & privacy en data & ai.

Geïnteresseerd? U kunt zich gratis registreren voor het online-event.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-10T08:06:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.