Managed hosting door True

Erwin Verstraelen nieuwe voorzitter CIOforum

 

Erwin Verstraelen, cio van Aveve, wordt de nieuwe voorzitter van Cioforum. Hij volgt Freddy Van den Wynaert op. Die gaat als cio van Agfa Gevaert weldra op pensioen.

Erwin Verstraelen was sinds de zomer van 2014 ondervoorzitter bij Cioforum. Nu volgt hij Freddy Van den Wyngaert op als voorzitter. Dat kondigde Data News onlangs aan. Van den Wyngaert gaat weldra op pensioen bij Agfa Gevaert. Hij was zes jaar voorzitter van CioForum. Hij blijft wel voorzitter van de overkoepelende Eurocio-vereniging.

Peter Bal, de cio van Wabco, is aangesteld tot vice-voorzitter bij Cioforum. Dit doet hij naast Veerle Lozie, de global operations en IT manager van Melexis, die al sinds vorig jaar ondervoorzitter is bij het Cioforum. 

Erwin Verstraelen

Verstraelen studeerde toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen en begon zijn loopbaan in 1995 bij de KBC bank. Drie jaar later ging hij als solution architect team leader aan de slag bij integrator EMD, dat later overgenomen is door de GFI groep. In 2008 start Verstraelen bij IBM als senior managing consultant strategiy and transformation. Verstraelen is sinds september 2011 chief information officer (cio) van Aveve. Hier moet hij de it-transformatie in goede banen moet leiden. Daarnaast maakt hij ook deel uit van het Beltug Cabinet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5660163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×