Alex Bosmans ruilt Avaya voor Proximus

Dit artikel delen:

Alex Bosmans, Avaya Networking-directeur verantwoordelijk voor Noord-Europa, begint op 11 januari 2016 bij Proximus. Hij wordt er director government voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

De 54-jarige Alex Bosmans is al sinds september 2012 bij Avaya aan de slag, eerst als area lead West-Europe, daarna als verantwoordelijke Benelux en Oost-Europa en sinds ruim een jaar director networking Noord-Europa. Hij is industrieel ingenieur en is al heel zijn loopbaan actief in de it-sector. Hij begon bij Unisys maar schakelde zes jaar later als verkoopsdirecteur over naar Nortel.  In september 2001 switchte hij even voor EMC, maar werd dan bij Dell binnen gehaald als sales director. In de zomer van 2005 trok Mobistar aan zijn mouw als sales director Government and Lobbying.

Bij Proximus heeft Alex Bosmans een team van een vijftigtal medewerkers en rapporteert hij rechtstreeks aan Geert Rottier, director corporate market.  Hij vervangt er Laurence Janssens. Zij is eerder dit jaar door Microsoft België aangetrokken als verantwoordelijke voor de publieke sector.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-11T09:28:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.