Gerdy De Clercq wordt CIO Baloise Insurance

Gerdy De Clercq verlaat Proximus en wordt de nieuwe cio van de Belgische vestiging van de Baloise verzekeringsgroep. Het is de eerste keer dat hij de cio-titel krijgt, hoewel hij ‘altijd aan de kant van de klant heeft gestaan’.

De 48-jarige Gerdy De Clercq wordt dus de nieuwe chief information officer bij Baloise Insurance. Hij staat voor stabiliteit. Na zijn opleiding aan de militaire school was hij twaalf jaar te vinden bij het Ministerie van Defensie. Hij legde er zich toe op de it-infrastructuur voor erp-systemen en groeide door tot it-manager.

In de zomer van 1997 stapt hij over naar Belgacom (nu Proximus) waar hij achttien jaar blijft. Eerst opnieuw als it-infrastructuurmanager, later als expert program manager. Drie jaar later, in de zomer van 2005 moet hij als director integration & operational excellence de moeilijke integratie van de netwerk- en it-afdelingen aanpakken. In april 2007, na de overname van Telindus, wordt Gerdy De Clercq director enterprise support & business intelligence systems, vervolgens director erp & operation support systems, head of businees support systems en in de zomer van dit jaar head of ontegrated solutions and transformation.

Bij Baloise Insurance wordt de digitale transformatie een van zijn doelstellingen. Gerdy De Clercq is 27 jaar getrouwd, heeft twee zonen van 22 en 20 jaar en houdt van fietsen, golfen en reizen.

   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-17T15:48:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.