Progress benoemt partnermanager Benelux

Dit artikel delen:

Progress heeft Bob Bogaard (46) aangesteld als regional partner manager voor Telerik Sitefinity in de Benelux. Binnen deze functie en regio richt hij zich op het versterken van het Telerik Sitefinity-partnerkanaal, inclusief de relaties met digital agency- en system integrators. Hiernaast is Bogaard verantwoordelijk voor de regionale co-selling omzet en business planning.

Bob Bogaard heeft twintig jaar werkervaring op het gebied van software en digital marketing. Voordat hij bij Progress aan de slag ging, werkte hij als enterprise business manager bij Sitecore. Hier deed hij veel ervaring op met verkoop van marketing en e-commerce oplossingen en werkte hij nauw samen met geselecteerde strategische partners. Daarvoor was Bogaard ruim achttien jaar werkzaam in diverse strategische salesfuncties bij onder meer Microsoft, IBM en Intel.

Telerik Sitefinity

‘Digital marketeers en developers van digitale diensten worstelen met de enorme toename aan kanalen en apparaten waarmee hun klanten met hun merk wensen te communiceren’, zegt Bob Bogaard. ‘De synergie van Telerik Sitefinity en andere Progress-oplossingen levert een gebruiksvriendelijk digital marketing en mobile applicatieplatform voor marketeers en ontwikkelaars op.’

Telerik Sitefinity CMS en Telerik Sitefinity DEC, beide onderdeel van het Progress CMS- en Digital Experience-portfolio, bieden content management en digital marketing command center. Dit verbetert multi-site management en synchronisatie, biedt predictive analytics en verbetert de personalisatie van de content en gebruikerservaring. Ruim tweeduizend organisaties zetten de Telerik Sitefinity-oplossingen in om hun online business te optimaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-05T10:26:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.