Antoon Vansina CIO Christelijke Mutualiteit

Dit artikel delen:
Antoon Vansina

Het ziekenfonds Christelijke Mutualiteit heeft dan toch een nieuwe cio. Het wordt Antoon Vansina, die overkomt van Acerta.

Het heeft lang geduurd voordat er een opvolger was voor Alain Conrath. Die was tot maart 2014 de cio van de Christelijke Mutualiteit. Sindsdien is Conrath strategic executive advisor maar hij bleef de it-ontwikkelingen wel sterk opvolgen.

Antoon Vansina studeerde computerwetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. In oktober 1991 werd hij aangetrokken door de KBC bank en verzekeringen waar hij doorgroeide tot manager van de it-testafdeling. In het voorjaar van 1999 stapte hij over naar het consultancybedrijf Quint Wellington Redwood. Twee jaar later werd Vansina dan cio en manager business intelligence van het algemeen ziekenhuis Klina in Antwerpen.

In de zomer van 2012 trok Telenet aan zijn mouw en kon hij aan de slag als business intelligence program manager. Hij bleef er slechts tien maanden, want in mei 2013 werd hij door Acerta gevraagd als directeur business intelligence. Sinds begin dit jaar moet hij bij de Christelijke Mutualiteit de it-afdeling in goede banen leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-19T10:16:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.