Delaware Consulting krijgt nieuwe managing partner

Dit artikel delen:

Delaware Consulting Belgium, het wereldwijd actief zijnde consultancy-huis, benoemt Patrick Andersen als de nieuwe managing partner van het bedrijf. Andersen volgt per 1 januari de voormalige managing partner Jan Delaere op. Tegelijkertijd werd Michael Penninckx partner in het bedrijf. Dit brengt het totale aantal partners op veertien.

Patrick Andersen vervoegde Delaware Consulting in 2008 als partner, na een loopbaan bij Arthur Andersen, Valoris en Unisys. Na een grondig selectieproces wordt hij nu de nieuwe managing partner van Delaware Consulting in België. Andersen volgt Jan Delaere op, die zes jaar lang aan het hoofd stond van Delaware Consulting Belgium. Dit is de maximumtermijn voor deze functie.

Om de overgang rimpelloos te laten verlopen, werkten Andersen en Delaere in de laatste maanden van 2015 nauw samen. Delaere zal zich nu toeleggen op de verdere ontwikkeling van de verkooporganisatie binnen Delaware Consulting in België, en meewerken aan de geografische uitbreiding van Delaware Consulting International.

Nieuwe partner

Naast de benoeming van een nieuwe managing partner, werd Michael Penninckx benoemd tot de veertiende partner van Delaware Consulting in België. Penninckx is sinds 2009 customer experience business unit manager.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-02T10:56:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.