Dana Strong in bestuur van Telenet

Dit artikel delen:

Balan Nair nam vrijwillig ontslag als bestuurder van de Telenet Group Holding. Dana Strong werd door de overige bestuurders gecoöpteerd als bestuurslid. De eerstvolgende algemene vergadering van Telenet zal beslissen over de definitieve benoeming van Dana Strong.

'Dana Strong heeft een jarenlange expertise opgebouwd bij de Liberty Global groep. Ze is vertrouwd met de context waarin Telenet opereert, heeft een zeer uitgebreide internationale ervaring met transformatieprocessen en combineert die ervaring met een sterke strategische en operationele kennis. Met de komst van Strong zorgen we bovendien voor meer diversiteit binnen de raad van bestuur. Wij kijken er naar uit met haar samen te werken', geeft Bert De Graeve, voorzitter van de raad van bestuur aan.

Dana Strong startte bij de Liberty Global groep in 1999 en bekleedde verschillende functies alvorens chief transformation officer te worden bij Liberty Global. Ze was coo bij Virgin Media, ceo van UPC Ierland en coo bij Austar Entertainment in Australië. In haar huidige rol als chief transformation officer bij Liberty Global identificeert ze strategische en operationele opportuniteiten in samenspraak met ceo Mike Fries.​

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-12T09:45:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.