Ingrid Gonnissen verlaat Xerox

Dit artikel delen:

Ingrid Gonnissen verlaat na 26 jaar Xerox. Zij was hier ruim vijf jaar Belux-country manager. Nu verandert Xerox in een Benelux-organisatie. Ze zoekt een nieuwe job naast haar functie als bestuurslid van twee organisaties, de Amcham België en Woman on Board.

Het vertrekt komt als een verrassing, want Gonnissen heeft liefst 26 jaar bij Xerox doorgebracht. In 1990 begon zij bij Xerox als manager large accounts, later als district sales manager. Zeven jaar later werd deze sterke en innemende persoonlijkheid indirect sales manager. Ze groeide snel door, eerst als commercieel directeur voor de publieke sector en de Europese instellingen, dan voor zowel grote publieke en privé-ondernemingen en tenslotte als customer service operations director. Vanafn 2011 was ze country manager Belux.

Op haar LinkedIn schrijft ze dat er besloten is dat ze Xerox verlaat. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging, naast haar functie als board member van de Amcham België en Woman on Board.

Gonnissen begon haar carrière bij het advertentie- en mediabedrijf Cream. Daarna werkte ze vier jaar bij het headhuntingbureau Hyphen Consulting als verantwoordelijke voor de grote ondernemingen. Daarna ging ze aan de slag bij Xerox.

Gonnissen werd meermaals genomineerd als top ICT Woman of the Year. Eind vorig jaar kreeg ze een Lifetime Achievement Award van de IT Executive Circle. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-24T11:07:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.