Filip Millet wordt client director bij Computacenter

Dit artikel delen:
Filip Millet

IT-leverancier Computacenter versterkt zijn Belgische team met oude bekend, Filip Millet. Vanaf 1 maart gaat hij als client director aan de slag voor het bedrijf uit Zaventem. Millet gaat in samenwerking met Tom Struye het sales team verder uitbouwen.

Filip Millet ging in 2008 al aan de slag voor het bedrijf als unified ip communications-manager. Vervolgens groeide hij door tot head of professional services. Vorig jaar ging hij er gedurende acht maanden tussenuit. Tijdens die break ging hij aan de slag voor een vrijwilligersorganisatie en lanceerde zijn eigen bier.

Nu de batterijen weer volledig zijn opgeladen is hij klaar voor de nieuwe uitdaging die hem bij Computacenter wacht. Op 1 maart 2016 vervoegt Millet het management van de Belgische vestiging. Hij gaat de groei van het bedrijf accelereren.

Computacenter

Computacenter is een leveranciers van it-infrastructuur in Europa. Het hoofdkwartier is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De leverancier is al ruim vijftien jaar actief in België. De Belgische vestiging in Zaventem noteerde in 2014 een omzet van 65 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-25T11:05:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.