Trend Micro neemt Franstalige managers aan

Dit artikel delen:

Trend Micro voegt twee Franstalige managers toe aan het Belux-team: Jean-Claude Berben als customer service manager en Antoine Borremans als regional account manager. Hiermee wil de beveiligingsspecialist het Franstalig landsgedeelte van België beter bereiken en bedienen.

Antoine Borremans

Antoine Borremans

De nieuwkomers moeten Trend Micro’s aanwezigheid in het Franstalige landsgedeelte versterken. Antoine Borremans (28) is regional account manager voor het Franstalige landsgedeelte van Trend Micro Belgium. Hij staat in voor het beheer en de uitbouw van Trend Micro’s bestaande klanten in Brussel en Wallonië, maar ook voor het zoeken naar nieuwe opportuniteiten.

Jean-Claude Berben

Jean-Claude Berben

Jean-Claude Berben (41) is customer service manager in de uitgebreide Trend Micro structuur. Hij staat enerzijds in voor de ondersteuning van bestaande klanten en anderzijds begeleidt hij als ‘trusted advisor’ bedrijven die op zoek zijn naar de juiste oplossing voor hun behoeften, problemen en strategieën.

Infosecurity.be

Computable.be is hoofdmediapartner van Infosecurity Belgium op 23 en 24 maart te Brussels Expo. Trend Micro is tijdens deze beurs te vinden op stand 03.B010.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-16T10:14:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.