Wim Driessens versterkt management NGData

Dit artikel delen:

Het it-bedrijf NGData kondigt vandaag de aanstelling van Wim Driessens aan. Wim gaat aan de slag als vicepresident business development & strategic alliances.

Wim Driessens wordt zo verantwoordelijk voor alle strategische relaties met het wereldwijde netwerk van wederverkopers, integratoren en technologiebedrijven waarlangs Ngdata zijn oplossing, Lily Enterprise, aanbiedt.

Driessens brengt twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en ondersteuning van internationale zakenrelaties met softwarebedrijven met zich mee. Voor zijn aanstelling als vicepresident was Wim Global Partner Manager bij ADAM Software, waar hij sterke partnerschappen wist op te bouwen voor de verkoop en uitvoering van marketing gerelateerde projecten via directe en indirecte kanalen. Daarvoor was hij onder meer directeur Internationale Sales bij Tech Data en directeur Channel & Strategic Alliances bij Prometric, waar hij verantwoordelijk was voor het evalueren van nieuwe bedrijfskansen en het uitbreiden van de aanwezigheid van het bedrijf op de markt.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T11:59:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.