Tanuja Randery naar raad van bestuur Belgacom

Dit artikel delen:

Tanuja Randery, gedurende vijf jaar ceo van Colt Benelux, wordt samen met Imec topman Luc Van den Hove opgenomen in de raad van bestuur van Belgacom.

Tanuja Randery leidde van 2004 tot 2009 Colt Benelux. Ze kwam toen van EMC waar ze vice president Global Strategic Initiatives was. In 2009 verhuisde ze naar Londen waar ze managing director werd verantwoordelijk voor de Global Business Devision. In 2011 werd ze ceo van MarketPrizm, twee jaar later kwam ze terug in de telecombusiness terecht bij BT Global Services. Sinds begin 2015 is ze voorzitter bij Schneider Electronic, verantwoordelijk voor Groot-Brittannië en Ierland. Luc Van den Hove leidt Imec sinds 2009 en zorgde onlangs nog voor de overname van iMinds.

Volgens de financiële krant De Tijd, dat het bericht bracht, vervangen ze midden april Lutgart Van den Berghe en Carine Doutrelepont.

Nog volgens De Tijd raakte ook bekend dat Proximus ceo Dominique Leroy vorig jaar net geen achthonderdduizend euro verdiende. Dat is het plafond voor verloningen bij overheidsdiensten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-23T16:23:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.