Interoute stelt nieuwe country manager Belux aan

Dit artikel delen:
Michel Verwaerde

Interoute benoemt Michel Verwaerde tot country manager Belux. Hij neemt het stokje van Jan Dezutter over. In zijn functie moet Verwaerde de groei van Interoute van de afgelopen jaren doorzetten. Hiervoor was Verwaerde werkzaam als country manager België bij Easynet, dat in 2015 werd overgenomen door Interoute.

Verwaerde werkte sinds 2011 bij Easynet. Dat bedrijf werd in 2015 door Interoute overgenomen. Met de aanstelling als country manager Belux zet Verwaerde een volgende stap binnen Interoute. Aan Computable laat Verwaerde weten dat hij in zijn functie de klant centraal stelt. Daarbij wil hij consultatief en innovatief optreden richting de klant, zodat deze geholpen wordt om de digitalisering in te zetten.

Daarnaast wil Verwaerde een fijne werkomgeving bevorderen, waar getalenteerde mensen zich goed voelen en zich kunnen ontplooien. 'Dat merkt een klant en dat stimuleert succes, zowel dat van het bedrijf als persoonlijk voor de medewerker'

Voordien was Verwaerde aan de slag als verkoopsdirecteur bij T-Systems, de integratie-afdeling van Deutsche Telekom, Tree Associates en Pendax International. Sinds de overname richt Verwaerde zich op de integratie van de beide Belgische entiteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-08T11:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.