Geert Van de Laak is sales manager bij Toshiba

Dit artikel delen:
Geert Van de Laak

Toshiba Benelux stelt Geert Van de Laak aan als sales manager corporate business Benelux. In zijn nieuwe functie is Van de Laak verantwoordelijk voor de corporate sales in de Benelux en de aansturing van het verkoopteam van de leverancier van portable computers en toebehoren. De focus ligt daarbij naast de zorg voor businesspartners en klanten vooral ook op de zorg voor een succesvolle marktbenadering.

Als sinds 2012 was hij al bij Toshiba aan de slag, maar dan als accountmanager b2b. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een aantal grote klanten. Voordat hij bij Toshiba in dienst trad, werkte Van de Laak in diverse sales- en marketingfuncties bij onder andere Kompro, Panasonic en VIPPackaging.

In zijn nieuwe functie ziet hij volop kansen om de business van Toshiba de komende jaren verder te laten groeien. 'Met onze nieuwe ‘Make IT Work’-propositie hebben wij een stap in de zakelijke markt gezet die zeker zijn vruchten zal afwerpen. De recent door ons gelanceerde producten en oplossingen komen optimaal tegemoet aan de eisen en wensen van de markt. Ik kijk ernaar uit om op basis daarvan de banden met onze businesspartners te versterken en samen met hen onze klantenset te vergroten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-12T11:44:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.