Fujitsu benoemt Yves de Beauregard tot hoofd Benelux

Dit artikel delen:
Yves de Beauregard

Fujitsu benoemt Yves de Beauregard als nieuw hoofd van de Benelux. Hij vervangt Jean-François Guerrier en wordt in zijn functie verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van Fujitsu in de Benelux.

De benoeming volgt op het afscheid van Jean-François Guerrier, die de afgelopen twaalf jaar diverse functies bij Fujitsu in EMEIA heeft vervuld, Guerrier blijft nog tot 30 juni bij het bedrijf. Dit om de overgang van het leiderschap naar te begeleiden.

De Beauregard neemt de verantwoordelijkheid voor Fujitsu in België over. Marc Payal wordt managing director voor Fujitsu Luxemburg en Bas de Reus blijft in Nederland e managing director van Fujitsu. Payal en De Reus rapporteren rechtstreeks aan De Beauregard en blijven in hun markten het eerste aanspreekpunt.

Yves de Beauregard

De Beauregard brengt bijna twintig jaar ict-ervaring mee. Hij behaalde in 1996 een master of science in elektronica engineering en eelecommunicatie aan ENIBrest (Frankrijk). De Beauregard begon zijn carrière bij Altran Group als consulting manager in België en werd managing director van Altran Nederland in 2000. 

In 2009 werd hij ceo van Sogeti België en Luxemburg, een onderdeel van de Capgemini Groep. In deze leidinggevende functies heeft Yves de Beauregard uitgebreide ervaring opgedaan en een diep inzicht in de behoeften van de klanten gekregen. Hij heeft altijd nauw met hen samengewerkt om oplossingen te ontwikkelen voor hun zakelijke wensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-13T12:30:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.