Marc De Groote aan het roer bij Cegeka

Dit artikel delen:
Marc De Groote

Marc De Groote is de nieuwe managing director van Cegeka België. Hij volgt Christoph Neut op die vorige maand Cegeka verliet. Marc De Groote moet de sterke positie van Cegeka in België bestendigen en wordt daarnaast operationeel directeur van de softwarecluster van Cegeka Groep. Hij maakt zo ook deel uit van de groepsdirectie van Cegeka.

De Groote werkte in het verleden al samen met Cegeka bij gemeenschappelijke klanten. 'Cegeka is een bedrijf met een sterke ondernemingszin en klantgerichtheid', vindt Marc De Groote. 'Met complementaire teams wil ik onze meerwaarde voor klanten verder verhogen en blijven groeien in onze thuismarkt. Daarnaast hebben we met onze ontwikkelcentra in Leuven en Boekarest meer dan voldoende slagkracht om grote Europese softwareprojecten te realiseren. Na onze recente Europese overnames zijn we klaar om die competenties op grotere schaal in te zetten.'

De Groote heeft twintig jaar operationele en managementervaring. Hij was bijvoorbeeld vijf jaar ceo bij de financiële softwaregroep Callataÿ & Wouters, waar hij onder meer de bankbeheertoepassing Thaler ontwikkelde. Na de overname door het Franse Sopra werd hij executive vice-president van de nieuwe financiële dienstengroep. Hij begon zijn carrière bij CSC. Marc De Groote was bijna twee jaar voorzitter van Agoria ICT. Vandaag zetelt hij nog in de bestuursraad van de technologiefederatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-22T11:13:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.