NRB-CEO Ulrich Penzkofer verlaat het bedrijf

Dit artikel delen:
Ulrich Penzkofer

Na vier jaar aan het hoofd van ict-dienstvelener NRB Groep te hebben gestaan, besluit Ulrich Penzkofer het bedrijf te verlaten. Hij had als ceo de opdracht om het bedrijf om te vormen tot één van de leidende ict-spelers in België. Hij beschouwt deze opdracht als volbracht en neemt per 31 augustus 2016 afscheid van het bedrijf. Het is nog niet bekend wat Penzkofer hierna gaat doen en wie hem opvolgt.

Op 1 februari 2012 vervoegde Ulrich Penzkofer NRB om op 1 maart 2012 zijn functie als voorzitter van het directiecomité op te nemen. In de vier jaar dat hij in functie was, heeft hij het bedrijf ingrijpend gewijzigd, zowel naar interne organisatie, management- en kwaliteitssystemen als op het gebied van marktpositionering en dienstenaanbod. De externe groei die reeds was ingezet door zijn voorganger Guy Uerlings werd verdergezet met vier overnames, met als belangrijkste de acquisitie van de Trasys Groep in oktober 2015. Het integratieprogramma van Trasys met NRB is lopende.

De NRB Groep is een dochteronderneming van verzekeringsgroep en bank Ethias. De ict-dienstlverner heeft een omzet van ruim driehonderd miljoen euro en meer dan tweeduizend werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-29T13:03:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.