Patrice Vidal nieuwe Xerox-country manager

Patrice Vidal

Xerox maakt de aanstelling van Patrice Vidal als nieuwe country manager voor de Belux bekend. Daarnaast wordt Vidal aangesteld als general manager van de Belux-tak van de afdeling Large Enterprises Organisation (LEO). Die afdeling levert outsourcingdiensten aan grote ondernemingen uit de private- en openbare sector op de vijf continenten. Zijn dubbele benoeming gaat per 1 juni 2016 in.

Vidal trad bij Xerox in dienst als it-ingenieur alvorens vanaf 1993 diverse commerciële functies op te nemen waarin hij verantwoordelijk was voor de commercialisering van softwareoplossingen in Zuid-Europa, de integratie van systemen en de verkoop van outsourcingdiensten voor documentair beheer. Na zijn promotie naar managementfuncties leidde hij vanaf 2002 de commerciële directie van de afdeling Xerox Global Services (XGS) Frankrijk, die in die tijd outsourcingdiensten aanbood aan grote ondernemingen uit de privé- en openbare sector.

In 2008 bekleedde hij zijn eerste functies met internationale dimensie door vanuit Uxbridge (VK) het programma Global Accounts & Alliances te leiden bestemd voor de klanten en partners-systeemintegratoren van Xerox Europe. In januari 2010 werd hij vervolgens benoemd tot general manager van de afdeling XGS voor de Scandinavische landen.

Vidal was sinds 2011 lid van het Directiecomité van Xerox Frankrijk en general manager van de afdelingen LEO en GDO (Global Document Outsourcing) in dit land.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T10:47:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.