Leon de Werker nieuwe VMware-directeur

Dit artikel delen:

Virtualisatie-specialist VMware stelt de Nederlandse Leon de Werker aan als senior regional director Benelux. Hij volgt Peter Klint op, die een nieuwe functie binnen het bedrijf gaat vervullen. De Werker komt over van ServiceNow, waar hij country manager Nederland was.

Als regional director moet De Werker nauw VMware’s groei in de Benelux-regio versnellen op gebied van software-defined datacenter, end user computing en hybrid cloud-marktsegmenten. Hij rapporteert vanuit Nederland aan David Parry­Jones, vp en general manager Northern Europe bij VMware. De Werker volgt Peter Klint op, die een nieuwe functie vervult binnen VMware als senior director Northern Europe voor de network and security­business.

Voor zijn benoeming bij VMware, was De Werker country manager bij ServiceNow in Nederland. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de it-­industrie, waar hij als engineer begon en vervolgens verschillende management), marketing-­, sales-­ en channel­rollen heeft vervuld. Voordat hij operations director werd van Dow Jones Benelux, gaf hij leiding aan sales teams, partner teams en global account teams voor BMC Software, Mercury Interactive en HP Software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-05T11:42:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.