Cegeka stelt Anik Stalmans aan als HR-directeur

Dit artikel delen:
Anik Stalmans

It-dienstverlener Cegeka stelt Anik Stalmans (43) aan als hr-directeur van Cegeka België. Zij volgt hiermee Hilde Janssens op. Stalmans heeft bij Cegeka meer dan vijftien jaar ervaring op de teller staan, onder meer in verschillende managementrollen. Haar voormalige rol als directeur business support services wordt nog herverdeeld binnen het bedrijf.

In 1998 start Stalmans bij Cegeka in een verkoopfunctie. Na een aantal verkoopondersteunende rollen krijgt ze midden jaren 2000 de leiding van een team servicedeskmedewerkers, een divisie die ze later ook aanstuurt. De voorbije jaren was ze voornamelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de technische dienstverlening aan outsourcingklanten.

Haar meest recente rol binnen Cegeka is directeur business support services. In die hoedanigheid was ze verantwoordelijk voor een aantal interne diensten met focus op procesintegratie, kwaliteit, servicedesk en bidmanagement. Haar functie wordt nog herverdeeld bij de it-dienstverlener. 

Stalmans vervult haar functie als hr-directeur vanuit de Belgische vestiging in Hasselt. Zij werkt daarnaast ook mee aan strategie voor Nederland.

Stalmans heeft een diploma handelsingenieur van de Universiteit Hasselt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-08T14:24:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.