Cheops versterkt directieteam met twee krachten

Dit artikel delen:

It-dienstenleverancier Cheops heeft zijn directieteam versterkt met twee nieuwe krachten. Mick Brekoo is aangesteld als verkoopdirecteur en Christophe Jacques gaat aan de slag als marketingdirecteur. Met die ervaren tandem verstevigt Cheops naar eigen zeggen zijn fundamenten verder om de duurzame groei en focus op klanten te ondersteunen.

Als verkoopdirecteur zal Mick Brekoo samen met het verkoopteam de bestaande klantenrelaties verder uitbouwen en nieuwe opportuniteiten aanboren. Brekoo behartigde sinds een goed jaar business development bij Cheops. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring in het aansturen en management van sales en business development, als ondernemer en in de hr-staffing en softwaresector bij bedrijven als Randstad en Start People.  

Christophe Jacques neemt als marketingdirecteur de verantwoordelijkheid over de marketingorganisatie. In die rol zal hij het strategisch marketingplan verder uitrollen, waarbij branding, portfolio- en content management, lead generation en positionering centraal staan. Hij heeft zestien jaar marketingervaring bij ict-bedrijven als EMC, CA Technologies en Sun Microsystems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-25T11:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.