Descartes stelt Benelux-directeur aan

Dit artikel delen:
Roy van Aalst

Descartes Systems Group, een Canadese leverancier van adviesdiensten en software voor voorraadketenbeheer, stelt Roy van Aalst aan als senior director Benelux. Hij is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de vestigingen in deze regio. Zijn taak bestaat uit het verstevigen van relaties en het ontwikkelen van nieuwe klanten en diensten in de regio.

Van Aalst is sinds begin 2014 in dienst bij Descartes als senior director Zuid Europa, Midden-Oosten, Noord-Afrika en België. Met zijn aanstelling als senior director Benelux gaat hij zich volledig en uitsluitend focussen op deze regio. Descartes meent namelijk dat België, Nederland en Luxemburg binnen Europa drie belangrijke markten voor zijn. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen heel wat klanten in de regio.

België viel al onder de verantwoordelijkheid van Van Aalst. Paul Simon Thomas neemt de taken over met  betrekking tot Zuid Europa (voornamelijk Frankrijk), Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

De Nederlandse Roy van Aalst werkt al jaren in België. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in ict-dienstverlening. Zo zette hij bij Cisco Systems de Benelux-organisatie op. Daar was hij van 1992 tot en met 2001 aan de slag. Daarna ging hij aan de slag als consultant, waarna nog een passage bij Traffilog volgde als general manager voor de Benelux en Frankrijk, alvorens bij Descartes neer te strijken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-05T15:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.